XTRA
afhaalmenu kerst & oudjaar : onderaan deze pagina
OP DEZE PAGINA KAN U ONZE “SPECIALE” acties en events vinden.
Speciale feestmenu’s, UITZONDERLIJKE valentijnsacties en last minute ACTIES VERSCHIJNEN HIER.
open met kerstavond (nog 1 tafel voor 4 tot 7p vrij) en oudjaar (reeds volzet) : reserveren kan online! 1 vaste menu 5 gangen : zie hieronder!
KERSTavondMENU 2024
GAMBERO ROSSO I CARPACCIO I KRUIDENSLA VAN BOER SANDRO
***
POMPOEN SOEP I CHORIZO
***
TARBOT I RISOTTO I BISQUE
***
RUNDSFILET I ROASTED WORTEL I TRUFFELSAUSJE I KROKETJES
***
CHOCOLADE I FRAMBOOS I HAZELNOOT
**EN / OF +€8 IPV HET DESSERT
KAZEN BY VAN TRICHT I KRENTENTOAST I HUISGEMAAKTE COMPOTE
MENU 5 GANGEN € 102PP – **MENU 5 GANGEN + kaas €115PP
oudjaar 2024 (volzet!)
GAMBERO ROSSO I CARPACCIO I KRUIDENSLA VAN BOER SANDRO
***
TARBOT I RISOTTO I BISQUE
***
kroket noordzeekrab
***
RUNDSFILET I ROASTED WORTEL I TRUFFELSAUSJE I KROKETJES
***
CHOCOLADE I FRAMBOOS I HAZELNOOT
menu oudjaar €115pp
Aangepaste wijnen t.e.m dessert €44pp / Aangepaste sapjes t.e.m dessert €32pp
afhaalmenu vanaf nu te bestellen, graag met vermelding van de datum, aantal personen en eventuele extra hapjes (zie hieronder) :
HAPJES FEESTDAGEN 2024
kingcrabcake – dip €4/stuk
wildPATE – perenchutney €2,5/stuk
gyoza kip met soyadip €2/stuk
kippenspiesjes – currymayonaise €2.5/stuk
oester rauw met citroen /12stuks €3/stuk
oester gegratineerd €4/stuk
*libanese springroll (grote loempie met rundsgehakt/fetakaas/pijnboompitten) €4/stuk
extra AFHAAL KREEFT : enkel op bestelling!
€55PP VOLLEDIGE KREEFT MET VERSE PASTA, SPINAZIE EN CURRYSAUSJE
kindermenu kerst & oudjaar
*tomatensoep met balletjes
*kipfilet met wortel en gratin
*chocomousse €25/kind
DE KLEINEN BISTRO staat voor “FINE DINING BISTRONOMIE” in samenwerking met lokale boeren en hun dagverse producten.
GASTVROUW THARI & CHEF LAWRENCE:
We hebben het geluk te mogen gaan plukken bij De Paardebloemhoeve , die BIO groenten aanplant! Hier halen we ook onze bio-eieren en verse honing. Voor aardbeien & asperges kunnen we in het seizoen terecht bij Den Akker in Brecht. Komkommers en blauwe besjes gaan we halen in ’t Gijsbemdenhof in Oostmalle
WIJ WILLEN AL “ONZE” BOEREN DANKEN VOOR HUN DAGELIJKE INZET EN HET LEVEREN VAN HUN BESTE PRODUCTEN
best quality makes you a better chef