MENU VAN DE CHEF

VANAF 18/4  TOT  31 MEI

 

Menu 3 gangen         € 60,00
niet op zaterdag

Aangepaste wijnen: € 26,00
Aangepaste BIEREN: €22,00
aangepaste sappen : €16,00

Extra gerecht** : + € 18,00 + EXTRA WIJN €8
                                   extra bier €6 / extra sap €5.5 

Menu 4 gangen*        € 76,00

 

Aangepaste wijnen: € 33,00
AANGEPASTE BIEREN: €26,00
aangepaste sappen : €22,50

 

Gelieve allergieën en intoleranties vooraf kenbaar te maken bij uw reservatie. Aangezien wij met een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet altijd mogelijk.

 

ZALM I KOMKOMMER I BERGAMOT

ASPERGE I GEROOSTERDE COPPA I TRAPPISTENKAAS*

BRIOCHE I KRAB I KOOLRABI I TOMKHA**

DUROC VARKEN of TARBOT I GROENE ASPERGE I GELAKTE SJALOT I PANANG CURRY

WITTE CHOCOLADE I RABARBER I BLOEDSINAAS