MENU VAN DE CHEF

TEM 21/12

 

Menu 3 gangen         € 58,00
niet op zaterdag

Aangepaste wijnen: € 26,00
Aangepaste BIEREN: €22,00
aangepaste sappen : €16,00

Extra gerecht** : + € 16,00 + EXTRA WIJN €8
                                   extra bier €6 / extra sap €5.5 

Menu 4 gangen*        € 71,00

 

Aangepaste wijnen: € 33,00
AANGEPASTE BIEREN: €26,00
aangepaste sappen : €22,50

 

Gelieve allergieën en intoleranties vooraf kenbaar te maken bij uw reservatie. Aangezien wij met een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet altijd mogelijk.

 

GRAVAD LAX in’t groen I CITRUS I GROENE KRUIDEN

HERT geroosterd I AARDPEER *

‘ragout’ FAZANT I PACCHERI I ROODLOF **

RUNDS of TARBOT I PASTINAAK I MOUSSELINE

CLAFOUTIS APPEL I IJS VAN PEPERKOEK