MENU VAN DE CHEF

TEM 9/11

 

Menu 3 gangen         € 58,00
niet op zaterdag

Aangepaste wijnen: € 26,00
Aangepaste BIEREN: €22,00
aangepaste sappen : €16,00

Extra gerecht** : + € 16,00 + EXTRA WIJN €8
                                   extra bier €6 / extra sap €5.5 

Menu 4 gangen*        € 71,00

 

Aangepaste wijnen: € 33,00
AANGEPASTE BIEREN: €26,00
aangepaste sappen : €22,50

 

Gelieve allergieën en intoleranties vooraf kenbaar te maken bij uw reservatie. Aangezien wij met een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet altijd mogelijk.

 

POMPOEN I KRAB I NOORDZEEVIS

RISOTTO “carbonara” I BUIKSPEK*

COQUILLE I BLOEMKOOL **

SAVOURETTE of KABELJAUW I KOOLRAAP I PONZU I SOBANOODLES

ETON MESS I KRIEKEN