MENU VAN DE CHEF 

 

Menu 3 gangen         € 55,00
niet op zaterdag

Aangepaste wijnen: € 26,00
Aangepaste BIEREN: €22,00
aangepaste sappen : €16,00

Extra gerecht** : + € 16,00 + EXTRA WIJN €8
                                   extra bier €6 / extra sap €5.5 

Menu 4 gangen*        € 68,00

 

Aangepaste wijnen: € 33,00
AANGEPASTE BIEREN: €26,00
aangepaste sappen : €22,50

 

Gelieve allergieën en intoleranties vooraf kenbaar te maken bij uw reservatie. Aangezien wij met een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet altijd mogelijk.

 

BURRATA | KNOLSELDER | PISTACHE | PEER

ASPERGE I MOSTERD I HAM*

KROKET HOLSTEIN RUND | PICKELS | RODE UI**

IBERICO of ROODBAARS I SPITSKOOL I ASPERGE I TRIPLE BAKED FRIES

RABARBER | BRIOCHE | AMANDEL ‘BOSTOCK’