Voorgerechten
28
TOM KA KAI CURRY – FIJNE GROENTEN
20
HET VIS OF VLEESVOORGERECHT VAN HET MENU VAN DE CHEF (APART)
boschampignons
Hoofdgerechten
36
SEIZOENSGROENTEN – VERSE FRIET
32
SEIZOENSGROENTEN
30
HET VIS OF VLEESHOOFDGERECHT VAN HET MENU VAN DE CHEF (APART)
Desserts
15
ASSORTIMENT KAAS – TOAST – HUISGEMAAKTE CONFITUUR
10
11
VERS GEDRAAID VANILLE-IJS
Dit menu wisselt elke week en is te bestellen tot woensdagavond 22:00u. Zo kunnen wij onze bestellingen tijdig doen en een gastronomisch menu voor u voorbereiden.
U krijgt een box mee waar alles in zit voor een geweldige avond : u dient alles zelf op te warmen en krijgt er gedetailleerde instructies bij.
DE KLENEN BISTRO
PRESENTS
AFHAALMENU
LET OP : WEEK van 16&17 april –> GEEN TAKE OUT
23 & 24 APRIL
BURRATA
GREEN VEGGIES I PISTACHE l CITROEN
–
SPEENVARKEN
CROSS & BLACKWELL l KNOLSELDER
–
MOELLEUX AU CHOCOLAT
OF
KAZEN by VAN TRICHT (+€7)
€ 35 PP
Bestellingen tem woensdag 22h
info@dekleinenbistro.be
Bestellingen tem woensdag 2
€
Apart kan u nog enkele extra’s bij bestellen ;
– 2 hapjes vooraf @ €3,5 pp
– Koekjes voor bij de koffie (4 stuks, vers gebakken) @ €3,5 pp
– Kazen ‘Van Tricht’ €7 i.p.v. dessert of €12 als extra gang
– €18 / fles aangepaste wijn
home made negroni €8pp
mocktail €6pp
bestellingen via : info@dekleinenbistro.be
THANKS FOR THE LOVE . . .