AFHAAL

…#staystrong #buylocal!

BENT U ALLERGISCH OF HEEFT U EEN INTOLERANTIE VOOR EEN VAN DE GEBRUIKTE INGREDIËNTEN, LAAT HET ONS GERUST WETEN! we geven u met plezier de correcte info per gerecht door, deze kunnen wijzigen.

 

AFHAAL Wij bieden een afhaalmenu aan , telkens om op vrijdag OF zaterdag te komen afhalen , voor zondag kan er op zaterdag afgehaald worden, en alles kan nog een dag bewaard worden in de frigo.

3 gangen / €35pp

Dit menu wisselt elke week, en is te bestellen tot woensdagavond 22h -> zo kunnen wij onze bestellingen tijdig doen en een gastronomisch menu voor u voorbereiden. U krijgt een box mee waar alles in zit voor een geweldige avond : u dient alles zelf op te warmen en krijgt er gedetailleerde instructies bij. Dit is zeer makkelijk, daar alles klaar is en enkel moet worden opgewarmd en/of afgewerkt

Apart kan u nog enkele extra’s bij bestellen ;

*2 hapjes vooraf €3.5pp
* koekjes voor bij de koffie (4 stuks, vers gebakken) €3.5pp
* kazen ‘Van Tricht’ €7 ipv dessert of €12 als extra gang
* extra voorgerecht king krab +€25pp
* €18 / fles aangepaste wijn
* huisgemaakte limoncello €5pp (5cl)
*home made negroni €8pp
*mocktail €6pp

DE KLEINEN BISTRO

PRESENTS

AFHAALMENU

9 & 10 APRIL

 

SURF & TURF

RUNDSTARTAAR  I  NOORDZEEKRAB  I  ASIAN STYLE

NOORDZEE-WATERZOOI

 HET BESTE UIT DE NOORDZEE  I PETERSELIEAARDAPPEL

AARDBEI & WITTE CHOCOLADE

OF

KAZEN by VAN TRICHT (+€7)

€35pp

brood & gezouten boter inclusief , wij voorzien 1 broodje / 2 p, indien u extra brood & boter wenst, kunnen wij dit aanbieden aan €2.5

bestellingen via : info@dekleinenbistro.be

THANKS FOR THE LOVE . . .

________________________________________________________________________________

WINE & DINE

-> CORONA STROOIT ROET IN HET ETEN, WINE & DINE UITGESTELD TOT LATERE DATUM, WE HOUDEN U OP DE HOOGTE!

op jullie vraag organiseren we terug een Wine & Dine -> uiteraard met het respecteren van alle huidige veiligheidsmaatregelen Dit brengt mee dat we slechts een zeer beperkt aantal plaatsen hebben, en dat we het zowel op zondag 1 als op maandag 2 november zullen organiseren!

Nav de Californian wine weeks in November organiseren we een
Californische Wine&Dine
-> onbekend is onbemind !
1 november 18:30
2 november 18:30
€96pp
Inclusief :
*apero + hapjes
*5 gangen menu
*water
*aangepaste Californische wijnen met professionele uitleg van
Frank, California specialist van Artevino ( Zoersel )

-> CORONA STROOIT ROET IN HET ETEN, WINE & DINE UITGESTELD TOT LATERE DATUM, WE HOUDEN U OP DE HOOGTE!

————————————————————————————————————————————

We zijn geselecteerd voor de nieuwe lichting van Jong Keukengeweld !

Hét collectief van de beste jonge chefs van Vlaanderen en Brussel: dat is Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen. Jong Keukengeweld verenigt 64 jonge topchefs die de Vlaamse gastronomie belichamen.

Door Jong Keukengeweld genieten jongeren van 18 tot en met 30 jaar in maart en oktober van topgastronomie aan een zeer voordelige prijs.

49 euro voor een driegangenmenu (inclusief water en aangepaste wijnen en/of bieren).

Apéritief, koffie/thee, extra gangen, confetti en/of leuk gezelschap zijn niet inbegrepen in de prijs.

Reserveren kan via:
https://www.visitflanders.com/…/…/lawrence-elliott/index.jsp

#jongkeukengeweld #jongkeukengeweld2019  #lawrenceelliott