AFHAAL

…#staystrong #buylocal!

BENT U ALLERGISCH OF HEEFT U EEN INTOLERANTIE VOOR EEN VAN DE GEBRUIKTE INGREDIËNTEN, LAAT HET ONS GERUST WETEN!

 

AFHAAL Wij bieden een afhaalmenu aan , telkens om op vrijdag of zaterdag te komen afhalen : 3 gangen / €35pp
Onze gerechten dienen thuis nog afgewerkt of opgewarmd te worden, dit maakt dat u ze gerust nog een dag in de frigo kan bewaren indien u liever uw menu op zondag geniet!

Dit menu wisselt elke week, en is te bestellen tot woensdagavond 22h -> zo kunnen wij onze bestellingen tijdig doen en een gastronomisch menu voor u voorbereiden. U krijgt een box mee waar alles in zit voor een geweldige avond : u dient alles zelf op te warmen en krijgt er gedetailleerde instructies bij. Dit is zeer makkelijk, daar alles klaar is en enkel moet worden afgewerkt.

Apart kan u nog enkele extra’s bij bestellen ;

*2 hapjes vooraf €3.5pp
* koekjes voor bij de koffie (4 stuks, vers gebakken) €3.5pp
* kazen ‘Van Tricht’ €7 ipv dessert of €12 als extra gang
* €17 / fles aangepaste wijn
* huisgemaakte limoncello €5pp (5cl)

DE KLEINEN BISTRO

PRESENTS

23&24 oktober

RAVIOLI WILD l TRUFFELSAUS

Suppl verse truffel +€5pp

NOORDZEE PAËLLA l NOORDZEEVIS


PANNA COTTA l APPEL l KANEEL l ROZIJN

     €35 PP

Bestellingen tem woensdag 22h

 

brood & gezouten boter inclusief , wij voorzien 1 broodje / 2 p, indien u extra brood & boter wenst, kunnen wij dit aanbieden aan €2.5

bestellingen via : info@dekleinenbistro.be

THANKS FOR THE LOVE . . .

 

KERST & OUDJAAR 2020 … Vier gezellig samen met je bubbel thuis & bestel bij DKB@home uw no-stress menu!

afhaalmenu feestdagen 2020 – 24/25/26 & 31/12 – > bestellingen voor 18/12 via info@dekleinenbistro.be

Brood & Boter is inbegrepen, hapjes apart bij te bestellen. Kazen als extra gang +€10pp.

 

Zoals steeds kan u ook hapjes of aangepaste wijnen bijbestellen :

hapjes

kingcrabcake l dip   4
wildPATE l perenchutney   2,5
oester gegratineerd    3,5

Aangepaste wijnen : vertrouw op onze keuze – fles wijn / gerecht : €18/fles
________________________________________________________________________________

WINE & DINE

op jullie vraag organiseren we terug een Wine & Dine -> uiteraard met het respecteren van alle huidige veiligheidsmaatregelen Dit brengt mee dat we slechts een zeer beperkt aantal plaatsen hebben, en dat we het zowel op zondag 1 als op maandag 2 november zullen organiseren!

Nav de Californian wine weeks in November organiseren we een
Californische Wine&Dine
-> onbekend is onbemind !
1 november 18:30
2 november 18:30
€96pp
Inclusief :
*apero + hapjes
*5 gangen menu
*water
*aangepaste Californische wijnen met professionele uitleg van
Frank, California specialist van Artevino ( Zoersel )

-> Reserveer snel online via onze Website met vermelding van wine&dine

————————————————————————————————————————————

We zijn geselecteerd voor de nieuwe lichting van Jong Keukengeweld !

Hét collectief van de beste jonge chefs van Vlaanderen en Brussel: dat is Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen. Jong Keukengeweld verenigt 64 jonge topchefs die de Vlaamse gastronomie belichamen.

Door Jong Keukengeweld genieten jongeren van 18 tot en met 30 jaar in maart en oktober van topgastronomie aan een zeer voordelige prijs.

49 euro voor een driegangenmenu (inclusief water en aangepaste wijnen en/of bieren).

Apéritief, koffie/thee, extra gangen, confetti en/of leuk gezelschap zijn niet inbegrepen in de prijs.

Reserveren kan via:
https://www.visitflanders.com/…/…/lawrence-elliott/index.jsp

#jongkeukengeweld #jongkeukengeweld2019 #lawrenceelliott


FEESTDAGEN 2020 – WIJ ZIJN OPEN OP 24/25/26 EN 31 DECEMBER

Uiteraard houden we rekening met de maatregelen en verloopt alles coronaproof , waardoor de plaatsen beperkt zijn!

OUDJAAR 2020 – BECOMES 2021

FEESTELIJK 5 GANGEN MENU – MOGELIJKHEID TOT AANGEPASTE DRANKEN ALL IN TOT 1H, OF AANGEPASTE WIJNEN BIJ HET MENU.

MORE INFO SOON